Om oss

Mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att lyckas!

Byggstatik grundades 1990 – sedan dess har vi levt och andats våra kärnvärden; Nytta, Nöje och Nyfikenhet!

Vi älskar byggprojekt och är stolta över att kunna kombinera det stora företagets kompetens med det lilla företagets servicenivå och personliga bemötande.
Kvalitet, effektivitet och ett stort engagemang beskriver vårt sätt att arbeta och vi brinner för ge våra kunder bästa möjliga service.

Våra medarbetare har en drivkraft att skapa verkligt och bestående värde för våra kunder – gärna för samhället och miljön också.
Vi förstår att varje projekt är unikt och vill lära känna våra kunder på djupet för att säkerställa att vi levererar lösningar som överträffar förväntningarna.

Följ med oss på resan när vi tillsammans utforskar nya spännande och utvecklande projekt.

Kvalitetspolicy

”Företagets målsättning är att genom att utföra våra uppdrag med stort engagemang, till nytta och till rätt kvalitet, bygga upp ett långsiktigt förtroende hos våra kunder!”

Miljö- & Hållbarhetspolicy

”Koncernens målsättning är att vi med vårt engagemang och vår verksamhet kan bidra till en hållbar samhällsutveckling, ekologiskt, ekonomiskt och socialt.”

Affärsidé

”Vi är kundens kompetensförstärkning inom samhällsbyggnadsprojekt. Vi motsvarar kundens förväntningar på service, kvalitet, kapacitet och kompetens.”